Fröken Friberg
Fröken Friberg

Teamet

MITT TEAM

Styrkan är vårt team av frilansare, där rätt personer kopplas in beroende på kundens uppdrag och specifika behov. Jag är orimligt stolt över att ofta arbeta med dessa begåvade kreatörer. Vi har också översättare, korrekturläsare, tryckerier, m fl som jobbar med oss återkommande. 

charlotte.jpg

Charlotte Friberg,
formgivare & fotograf

Välkommen hit till Fröken Friberg AB och till mitt briljanta gäng – de bästa! Är grafisk formgivare sedan 20 år. Styling och fotografi tar också upp en väsentlig del av tiden. Let's go creative!   

linda_skilled.jpg

Linda Lindehall,
illustratör/grafisk designer

Stilsäker designer med känsla för samspelet mellan form och illustration. Delar office med Fröken Friberg AB. Driver även Skilled Fanatics / Creative Dept. 

johan.jpg

Johan Gustafsson, 
fotograf

Har en bred portfolio med allt från porträtt till produktfoto, såväl kommersiellt som redaktionellt. Är ofta med i tidigt skede gällande bildkommunikation för respektive projekt.

Pierre_2x2,3.jpg

Pierre Friberg, 
webb/design

Webbutvecklare med designkompetens. Brinner för varumärkesutveckling. Driver SuperFunkyFuture.com

 
nina_ny (kopia).jpg

Nina Asp,
digital strateg

Vet hur man skapar strategier som hjälper varumärken att effektivisera sin digitala marknadsföring. Social media-expert. Driver även DESERTDINO. 

ingis.jpg

Ingmarie "Ingis" Wass,
copywriter

Skribent och copywriter med utpräglad känsla och gedigen bakgrund. Välformulerad, smart och alltid med ett brinnande intresse för kundernas projekt.

hempa.jpg

Henrik Näsman,
copywriter

Henrik skriver med skön känsla och rätt timing. Förmedla budskap, bygga varumärken och hitta rätt tonalitet - Henrik är mannen för jobbet!

paulin.jpg

Paulin Sunesson,
projektledare & formgivare

Paulin har en bred kompetens med bakgrund inom såväl grafisk form och event som produktionsledning. Är idag även centrumledare i Nynäshamn.

 
petra.jpg

Petra Macao,
projektledare

Styr projekt- och produktionsledning med van hand. Gedigen bakgrund inom direktmarknadsföring. Driver även produktutveckling av SweatPack i företaget RübergMacao. 

jimmie.jpg

Jimmie Jansson,
snickare & möbeldesigner

Bygger gärna speciallösningar utifrån varje kunds unika  behov. Tänker både nytt och samtida i sin design.  Följ Jimmie på Instagram: @jimmie_woodworker