Fröken Friberg
Fröken Friberg

Blogg import

Mässa med bredd

Hem & Villa var i år lite väl spretig, men det fanns absolut godbitar. Givetvis beror det också på behov och intresse. A-hallen hade mycket matnyttigt för den som ska renovera eller bygga hus med allt från värmepumpar till utomhuspooler, badrumsinteriörer...

Badkar med smäcker form!

Interflora hade invaderat en stor del av B-hallen med sin SM-tävling i blomsterbinderi. Det fanns både många små installationer skapade av de tävlande, samt finalisterna som tävlade live på scenen! Smart marknadsföring av Interflora.

Close-up på ett bedårande blomsterregn.

Elon visade upp SMEGs produkter. Väcker habegär! Får det lov att vara ett rosa kylskåp, en grön tvättmaskin eller möjligtvis en gräddfärgad diskmaskin?

Colorama visade hur viktigt det är med golvet i en monter. Hur dess materialval och färg påverkar hela monterns känsla, och hur uppseväckande det kan vara. Smart av Colorama, som ju jobbar med färger, var att välja rosa som uppmärksamma den aktuella RosaBandet-kampanjen! Goodwill för Colorama.

Översiktsbild på ELLE Interiörs enorma monter, med flera små rum i rummet. Längst ut på hörnan ser vi designern Signe Persson Melins stora kruka, med blomform. Handgjord och kostar en mindre förmögenhet styck. (Den har synts i många tidningar på sistone)

Inredningsproffset Synnöve Mork stod för designen i ELLEs monter. Här är bilder på några av "rummen", som vart och ett hade färgteman. Hållbar och ekologisk design var något man kunde ana både här och var i montern!

På hela mässan tyckte jag ELLE Interiör hade bäst monter! Innovativt utnyttjande av monterns golvytor (sneda väggar så att varje litet "rum" var som en triangel), ekologisk (miljöfokus i produktval), kreativ (oväntade kombinationer) och smakfull!